IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Vis ubesvarede indlæg
 

Black Spot

 
EmnerIndlæg
Sidste indlæg
Ingen nye indlæg

Emily's Cave

Bordellet af dem alle. Flere andre bordeller ligger rundt på Black Spot, men dog er Emily's Cave det største og bedste af dem alle. Dog er det også fyldt med bestemte og forførende kvinder. Emily's Cave ligger næsten ned til havnen.
Tit besøger de forskellige prostituerede kroen på den anden side for at fange nogle nemme og gavmilde ofre.
Bordellet er et højt og små forfaldent hus. Malingen på ydersiden er godt på vej af, og alle vinduerne i bygninger smider et varmt og blødt lys ud igennem åbningen. Mørke røde eller lillae gardiner gemmer handlinger bag murene.

00
Ingen nye indlæg

Rum and wine

Kroen hvor piraterne drikker sig helt vildt fulde, og køber tønder med diverse drikke til rejsen på havet. Kroen er ikke særlig stor men stor nok til at hundrede vis af pirater giver den et visit hver dag. Kvinderne fra Emily's Cave sidder rundt omkring i den og venter på selskab fra de fulde sømænd eller beboerne.
Priserne er lave, da der ikke ret mange penge er på den gamle, slidte og ødelagte ø, Black Spot.

113Lør jan 07, 2012 6:39 am
Constantin Veres Remember Yeasterday!
Ingen nye indlæg

Markedespladsen

Her sælges tonsvis af dyre og mærkværdige genstande, som piraterne eller tyvene har plyndret eller stjålet fra rundt i verdenen. Musik og støj slår en til ørene når man sætter sin fod der, og man får ikke et minuts fred, for de sælgende. Lommetyve er der dog også mange af, og de er snedige, så det er bare at have tasken eller pungen tæt ind til sig.

00
Ingen nye indlæg

Gravpladsen

Her ligger de afdøde som enten er faldet af pesten, mord, alderdom eller krig.
Black Spot er styret af alle de frie mennesker som enten lever gratis på øen eller sejler rundt på skibende.
Så er folket på Black Spot også ikke-troende, så der er ikke bygget nogle kirker, og dem som engang var blev brændt og nedbrudt.

En stor plads fyldt med grave. Oven på, skråt over og ved siden af, lå flere og flere. Få gravstene og andre alternativer som planker viste hvem der lå hvor.
Men folk gravede tit bare deres afdøde ned hvor der var plads, og hvis den ikke så ud som taget, tog de chancen og gravede.

00
Ingen nye indlæg

Havnen

Den ikke særlige store, men dog propfyldte havn på Black Spot.
Flere og flere pirater får deres skibe presset ind imellem andres, og tit opstår problemet med at masterne og torvene snor sig om hinanden.
En mole lavet af ustabilt træ, men dog stærkt nok til at holde i flere år. Dog ryster den en smule når man træder ud på den og den tier ikke stille når vandet bevæger bjælkerne under den.
Massevis af kasser fyldt med diverse drikke eller mad står placeret rundt i hele havnen som skulle hentes ind til de diverse købmænd eller kroer, men som er blevet glemt da de fik øje på madammerne og de fyldte flasker.

00
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies

Nye indlægNye indlægIngen nye indlægIngen nye indlæg  Forum er låstForum er låst