IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Vis ubesvarede indlæg
 

Caeruleus

 
EmnerIndlæg
Sidste indlæg
Ingen nye indlæg

Poseidon Tempel

Her tilbedes Poseidon. Havguden som havfolket i årtier har tilbedt.
Hans templet er stort og stenede poleret så de næsten var kridhvide. To store havplanter placeret uden for ved indgangen og inden i var en statue af ham.
Dog var selve statuen ikke lavet af selve havfolket. Den fik de foræret af det græske folk i den tid hvor der ikke var strid imellem menneskerne og havfolket.

00
Ingen nye indlæg

Umoris

Plantet der skænkede havfolket luft på land. Alle havfolk kan ikke trække vejret på land, da fiskens gælder erstattede deres menneske lunger. Planten laver nogle specielle fugt dråber, som adskiller sig fra vand, og ligger sig som kugler på de brede grønne blade. Tager man en af de dråber, og drikker kun en smule af den, kan den gøre at havfolket kan trække vejret på land i 1 en time. Derefter skal de drikke mere af den. Men den ene dråbe indeholder kun 5 timer.
Planten er omringet af så sten som harmløst ligger oven på jorden, hvorunder planten,Umoris, har sine rødder. Stenene er lagt for at rødderne ikke skulle blive beskadiget af forskellige slags fisk eller dyr. Intet andet er i nærheden af plantet da den er så prægtig i sig selv.
Den ligger et stykke fra Caeruleus, så små patruljer bliver sendt ud for at hente dråberne.

00
Ingen nye indlæg

Gaderne

Lejeligheder eller små huse, kroer og købmænd. Små smalle gader som fører rundt i byen på South Touche. Runde sten på jorden som fører folkende frem. Hestevognene samt hestene har sværrer ved at gå på stenene, men klare sig, dog giver det en bestem lyd for som fremmede sit undrer sig over.

00
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies

Nye indlægNye indlægIngen nye indlægIngen nye indlæg  Forum er låstForum er låst