IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Danger is nothing - Marisol

Go down 
ForfatterBesked
Daniella

avatar

Home : En villa..
Antal indlæg : 1
Join date : 01/01/12

IndlægEmne: Danger is nothing - Marisol   Man jan 02, 2012 1:56 am

Omgivelser: Træer.
Påklædning: En sort top der går til navlen, Et par sorte shorts og et par mørkegrå converse.
Sted: Skoven, Green Louisa
Tid: 20:59
Vejr: Klart og nogenlunde varmt.

Daniella stod med ryggen op mod et træ. Hun havde lukkede øjne og hendes puls slog i en stabil takt. Hun åbnede sine øjne og hendes lysegrønne øjne trådte frem, hendes hår var sat op i en høj hestehale og hendes pistol sad fast i bæltet. Hun smilede da hun klatrede op i træet. Hun lænede sig op mod dets stamme og kiggede ud med let sammenknebne øjne. Hun spærrede dog sine øjne op da hun kunne høre en hvislen, en slange. Hun var ligeglad, hvorfor skulle hun være bange for en slange. Hun lukkede blidt øjnene og lagde roligt mærke til hendes helt fine lugtesans og hørelse. Hun slappede en smule af men var vagtsom som altid. Hun trak vejret støt og roligt da hun hoppede de 2 meter ned fra træet. Hun landede yndefuldt på fødderne og trak hendes pistol da en lyd forskrækkede hende. Det var bare et rådyr og hun lagde pistolen væk igen. Hun trak vejret og bandede stille ”Shit”. Hun havde trådt forkert og hendes fod var vriklet om. Hun drejede den dog bare den anden vej og det sagde knæk. Hun skar en svag grimasse men smilede så forbløffet over at det havde virket..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Marisol

avatar

Home : Hvor der nu er en ledig seng
Antal indlæg : 1
Join date : 02/01/12

IndlægEmne: Re: Danger is nothing - Marisol   Man jan 02, 2012 2:27 am

påklædning: (ingen hat)

Marisol kom lige så fredeligt gående. Hendes velformede hofter svagede i takt med hendes skridt og hele hendes kropholdning afslørede at hun ikke var en fin ung dame, men en mere skødeløs tøs som kunne lide at være uartig.
Det lange brune hår var uredt og løst. Det bølgede ned omkring hendes skuldre og engang i mellem svagede det ind foran hendes smukke chokolade brune øjne, men det lod ikke til at genere hende.
I hendes bælte sad en gammel pistol i højre side og et langt svær i venstre side. Hun så egentlig ikke så farligt ud, de fleste ville nok ikke se hende som en trussel da hun var spinkel bygget, men samtidigt var hun muskuløs, smidig og hurtig, så hun kunne altid overraske modstanderen som altid undervurderede hende.
Marisol stoppede op da lyden af et dyr i skoven, overraskede hende. Hun blev dog ikke forskrækket og forblev hele tiden i ro. Men det fik hende dog til at se sig en ekstra gang rundt. Hendes øjne faldt på en ung kvinde, måske samme alder som hende selv. Det lod til at hun var kommet til skade med foden, det gættede hun i hvert fald på ud fra den måde hun stod på. Langsomt gik hun videre i retning af pigen. Måske var hun venlig nok og ellers, kunne hun bare gå videre. Men det ville selvfølgelig være meget sjovere hvis der måske kom en kamp ud af det. Hun havde aldrig tabt en kamp siden hun var helt lille, men selvom hun var fantastisk i kamp, var hun ikke på nogen måder kendt af nogen som helst. Hun holde sig anonym mens hun bevægede sig fra by til by, land til land.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Danger is nothing - Marisol
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Tower Island :: Green Louisa-
Gå til: